Податковий контроль при адмініструванні податку на додану вартість - Гречана, Т.В. (Держава і право, 2012)
Розкрито поняття як податкового контролю в цілому, так і з позиції адміністрування податку на додану вартість. Досліджено термінологічне визначення форми чи способів податкового контролю та розкрито зміст податкового контролю при адмініструванні податку на додану вартість. Виявлено прогалини та запропоновано шляхи їх заповнення.