Фінансово-правова відповідальність у сфері оподаткування доходів фізичних осіб - Гуров, О.В. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано проблеми та форми реалізації в Україні фінансово-правової відповідальності, як окремого виду юридичної відповідальності.