Класифікація воєнно-політичних рішень України: нормативно-правові аспекти - Дереко, В.Н. (Держава і право, 2012)
Класифіковано воєнно-політичні рішення, прийняті в Україні за роки незалежності. Окреслено законодавчу базу, що є нормативно-правовим оформленням відповідних рішень.