Юридична природа довіреності на керування транспортним засобом - Пилипенко, О.В. (Держава і право, 2012)
Досліджується юридична природа довіреності, її характерні ознаки та зміст. Особлива увага приділяється довіреності на керування транспортним засобом. Розглядаються особливості укладення даного виду довіреності з метою уніфікації понятійного апарату та усунення колізій у практиці її застосування.