Ефективність як складова сучасних підходів до реформ публічного управління - Береза, А.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуті основі науково-теоретичні підходи до визначення ефективності у системі публічного управління та основні методи її підвищення; вказано на їх недоліки. Обґрунтовано необхідність застосування комплексного підходу до підвищення ефективності системи публічного управління.