Особливості правового регулювання митних відносин у країнах Європейського Союзу - Оніщик, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Розглядаються особливості регулювання митних відносин у країнах Європейського Союзу, розкриваються основні риси митного законодавства ЄС, порушуються актуальні питання співвідношення наднаціонального митного законодавства ЄС і національного митного законодавства держав-членів ЄС.