Історія та завдання двосторонніх договорів про сприяння і захист інвестицій - Шемшученко, С.О. (Держава і право, 2012)
Аналізуються передумови з’явлення та розвитку практики укладання двосторонніх договорів про сприяння і захист інвестицій між державами. Досліджуються завдання, які ставлять перед собою держави, укладаючи такі договори.