Правове регулювання механізмів зворотного зв’язку на місцевому рівні - Масич, В.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуто нормативно-правове забезпечення реалізації таких механізмів зворотного зв’язку, як загальні збори громадян, місцеві ініціативи, громадські слухання; дано рекомендації щодо його вдосконалення.