Нормопроектна діяльність: підходи до онтологічного розуміння - Чорнолуцький, Р.В. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано підходи до онтологічного розуміння нормопроектної діяльності у контексті визначення дефінітивного навантаження опорних термінів, що складають номенологічну характеристику цього важливого соціально-нормативного феномену, що лежить в основі правотворчої діяльності держави та її уповноважених суб’єктів.