Роль міжнародних стандартів у процесах формування національного муніципального законодавства - Квач, С.С. (Держава і право, 2012)
Розглянуто питання впливу міжнародних стандартів муніципального права на формування національного законодавства України у сфері місцевого самоврядування. Виконано аналіз норм чинного законодавства про місцеве самоврядування крізь призму вимог та рекомендацій, що містяться у Європейській Хартії місцевого самоврядування.