Централізація та децентралізація в організації служби в органах місцевого самоврядування: муніципально-правовий аспект - Падалко, Г.В. (Держава і право, 2012)
Висвітлюється зарубіжний досвід організації служби в органах місцевого самоврядування. Розглянуто положення, які свідчать про різноманітність національних систем служби в органах місцевого самоврядування, наявність у них спільних та відмінних рис.