Особливості проведення правової експертизи та громадського обговорення в процесі підготовки актів Президента України - Берназюк, Я.О. (Держава і право, 2012)
Здійснено дослідження порядку проведення правової експертизи та громадського обговорення актів Президента України перед їх підписанням, за результатами якого встановлено основну мету та особливості цих етапів нормотворчого процесу глави держави, а також підготовлено пропозиції щодо їх законодавчого вдосконалення.