Адміністративно-інфраструктурне право: поняття, предмет, джерела і завдання - Галунько, В.В. (Держава і право, 2012)
Обґрунтовано об’єктивне існування адміністративно-інфраструктурного права як частини (підгалузі) особливого адміністративного права, в межах якого здійснюється адміністративно-правове регулювання авіаційного, автотранспортного, морського і річкового транспорту та зв’язку, що забезпечується суб’єктами публічної адміністрації на основі реалізації норм адміністративного права з метою забезпечення прав і свобод фізичних і юридичних осіб щодо безпечного швидкісного і комфортного переміщення пасажирів, вантажів та інформації.