Проблеми правового захисту осіб, підданих міліцією заходам адміністративного примусу - Радзівон, С.М. (Держава і право, 2012)
Висвітлено питання проблеми правового захисту осіб, підданих міліцією заходам адміністративного примусу. Зокрема, зазначено, що ефективним засобом самозахисту є вимога особи до працівників міліції дотримуватися процедури і процесуальної форми здійснення адміністративного огляду.