Позовна заява як юридичний факт в адміністративному судочинстві України - Гордєєв, В.В. (Держава і право, 2012)
Доведено, що позовна заява є юридичним фактом, у змісті позовної заяви наводяться юридичні факти та зазначаються докази, які підтверджують юридичні факти.