Зміст і система принципів оскарження постанов органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у справах про адміністративні правопорушення - Довгань, Т.М. (Держава і право, 2012)
Розглядається система принципів оскарження постанов у справах про адміністративні правопорушення, дається коротка характеристика змісту основних з них.