Проблеми дискримінації при укладенні трудових договорів та шляхи її усунення - Цесарський, Ф.А. (Держава і право, 2012)
Розглянуто основні види дискримінації в трудових відносинах. Окреслено шляхи подолання дискримінації на ринку праці, наголошено на необхідності забезпечення реальної рівності працівників при укладенні трудових договорів.