Організаційно-економічний механізм, як аспект управління ландшафтним потенціалом - Караїм, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження організаційно-економічного механізму управління ландшафтним потенціалом природоохоронних територій.