Елементи онтологічного аналізу у цифровій економіці - Плескач, В.Л.; Рогушина, Ю.В. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2007)
Запропоновано подання знань про суб’єкти економічної діяльності у вигляді організаційних онтологій. Це спрощує встановлення контактів між цими суб’єктами або їх програмними агентами та забезпечує підвищення ефективності їх діяльності.