Методи управління екологічними ризиками в системі забезпечення економічного розвитку регіону - Черкасов, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження методів управління екологічними ризиками в системі забезпечення економічного розвитку регіону.