Емпіричний аналіз причини процесів злиття та поглинання у банківському секторі - Чорна, О.Є.; Однороженко, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є виявлення та аналіз існуючих теорій, причин і мотивів злиття і поглинання у банківському секторі, з наступним виділенням класифікаційних ознак мотивів і причин даних процесів.