Інформатизація суспільства та ризики сучасності - Українська, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Задачею даної роботи є розгляд процесу інформатизації як чинника ризикогенних ситуацій, аналіз негативних наслідків упровадження новітніх інформаційних технологій в життя сучасної людини.