Вибір оптимальної конструкції вхідної антени СКВІД-магнітометра для вимірювань у неекранованому приміщенні - Закорчений, О.В.; Мінов, Ю.Д.; Будник, М.М. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2007)
Виготовлено макети та експериментально досліджено властивості 5 типів антен СКВІД-магнітометрів. Визначена перешкодозахищеність різних типів антен. Знайдена область простору в неекранованому приміщенні з мінімумом амплітуди та градієнтів 1-го і 2-го порядків магнітного поля перешкод.