Концепція управління продуктивністю факторів виробництва у системі фінансового контролінгу - Міщенко, В.А; Іменинник, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – обґрунтування необхідності управління продуктивністю факторів виробництва у системі фінансового контролінгу.