Профілактика та запобігання проявам етнопрофайлінгу як чинники формування громадянського суспільства в умовах мультикультурної України - Катуніна, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є аналіз проблеми етнопрофайлінгу як прояву ксенофобії та расової дискримінації в Україні, визначення необхідності його профілактики в умовах становлення громадянського суспільства.