Механізм вибору стратегічних пріоритетів інноваційного розвитку підприємства на основі управління його нематеріальними активами - Єфремов, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є обґрунтування механізму вибору стратегічних пріоритетів інноваційного розвитку підприємства на основі управління його нематеріальними активами.