Інституціональні фактори розвитку соціально-економічної відповідальності підприємства - Коренєв, Е.Н. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає в тому, щоб проаналізувати особливості й фактори розвитку інститутів корпоративної соціальної відповідальності в рамках відносин, що складаються у вітчизняній економіці.