Фактори загроз економічної безпеки підприємства в системі корпоративного управління - Ярошенко, О.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2011)
В статті досліджено фактори загроз економічної безпеки акціонерних товариств та розробка практичних рекомендацій щодо їх усунення.