Інтернаціоналізація рекламної індустрії України: теоретичні основи дослідження, тенденції та проблеми - Гохберг, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних основи дослідження інтернаціоналізації рекламної індустрії України, визначенні її тенденцій та проблем, що супроводжують цей процес.