Фінансові інструменти впливу на державний сектор економіки - Грабчук, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є з’ясування проблем та виявлення тенденцій в державному секторі економіки, розгляд основних фінансових інструментів впливу на державний сектор, формування системи пропозицій з удосконалення управління ним.