Роль економічних інструментів у регулюванні конкурентних відносин у регіональній економічній системі - Дорошенко, Г.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Основною метою статті дослідження ролі економічних інструментів у регулюванні конкурентних відносин у регіональній економічній системі.