Теоретичні аспекти інвестиційної діяльності підприємства - Єфремова, А.О.; Скороход, І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даної статті полягає в дослідженні інвестиційної діяльності підприємств, а також визначення актуальних форм і методів впровадження інвестицій до для розвитку і стабільного функціонування підприємства.