Методологічні основи формування інноваційного механізму управління розвитку АПК - Мусаєв, Е.К. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження методологічних засад формування інноваційного механізму управління розвитку АПК. Поставлена мета вимагає вирішення таких завдань: − визначення механізму державного регулювання галузей агропромислового комплексу та економіки в цілому; − аналіз соціально-економічних функції всіх рівнів територіальної системи управління; − визначення умови забезпечення відтворення та раціонального використання ресурсів регіону; − побудова інноваційного механізму управління розвитку АПК.