Оцінка ефективності інновацій в діяльності машинобудівних підприємств - Усик, М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є аналіз видів ефектів від впровадження інновацій на машинобудівному підприємстві; визначення видів ефективності інноваційних проектів; удосконалення методики оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів враховуючи специфіку інновацій.