Новітні тенденції розбудови меморіального ландшафту української культури - Кислюк, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - детальніше унаочнити новітні тенденції розбудови меморіального ландшафту української культури, передусім, через встановлення їх зворотного зв’язку з українськими меморіальними традиціями радянської та дорадянської доби.