Теоретико-методологічні засади розроблення регіональної програми розвитку галузі рисівництва - Морозов, Р.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є теоретико-методологічне обґрунтування наукових засад і методичних підходів до розроблення регіональної програми розвитку галузі рисівництва.