Інтенсифікація процесу виробництва шляхом удосконалення організації праці - Енгельс, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Завданням даної роботи є дослідження динаміки інтенсивності національного виробництва та виявлення найбільш доступних і достатньо ефективних шляхів її підвищення.