Трансформація образу і ролі автора у проектній культурі постмодерну - Шапаренко, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є визначення базових змін у проектній культурі другої половини ХХ століття від впливом постмодерної філософсько-культурної парадигми. Розуміння ролі автору і його образ є одним з головних питань культури, що набули трансформацій в наслідок кризи базових ідей естетики модернізму.