Структурно-організаційне реформування органів обласної влади як засіб підвищення інвестиційної привабливості Миколаївського регіону - Зубков, Р.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є створення нової дієвої структури для покращення інвестиційного клімату Миколаївського регіону.