«Роман Шухевич у документах радянських органів державної безпеки (1940-1950)» - В’ятрович, В. (Український визвольний рух, 2007)
Рецензія на книжку: «Роман Шухевич у документах радянських органів державної безпеки (1940-1950)» / За ред. В. Сергійчука — К., 2007. – Т. 1 — С. 640; Т. 2. — С. 584.