Феномен агресії як засіб ідентифікації людини в сучасному просторі - Зубань, Г.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою є аналіз чинників, змістовних елементів історичних трансформацій, які визначають структуру процесу осягнення феномену агресії в межах філософського дискурсу сучасності.