Інноваційно-інвестиційні процеси українських підприємств - Єфремова, А.О.; Куренкова, К. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення інноваційне – інвестиційних процесів на українських підприємствах та у економіці взагалі.