Розвиток молочної промисловості в Україні - Фоміна, А.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Постановка завдання. Проаналізувати стан молочної промисловості в Україні. А також виокремити всі позитивні і негативні тенденції, які відбуваються в агропромисловому комплексі Україні.