Ефективність створення кооперацій фермерських господарств - Колеснікова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є виявлення ключових проблем розвитку, визначення основних напрямків подолання проблем та перспективу на подальшу кооперацію фермерських господарств на основі вивчення сучасного стану сільськогосподарського ринку.