Консалтингові технології розвитку маркетингового потенціалу підприємств - Родіонова, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – дослідження й опис стану маркетингового консалтингу в Україні і консалтингових технологій у даній сфері для підвищення маркетингового потенціалу підприємств.