Напрями підвищення рівня фінансової безпеки будівельних підприємств - Блажевич, О.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи. Дослідження напрямів підвищення рівня фінансової безпеки будівельних підприємств обумовлено необхідністю розробки відповідних наукових положень і практичних рекомендацій, які будуть позитивно сприяти розвитку фінансів будівельних підприємств. Метою статті є обґрунтування наукових положень щодо напрямів і заходів підвищення рівня фінансової безпеки будівельних підприємств.