Вплив запозичень на розвиток термінологічної дублетності (на матеріалі термінології менеджменту української та англійської мов) - Зеленцова, М.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – здійснити аналітичний огляд різновидів дублетних номінацій та встановити вплив іншомовних термінів на структурні і семантичні особливості українських термінів у термінології менеджменту.