Теоретична рефлексія З. Баумана щодо ситуації постмодерну - Щербина, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження методологічних засад нової соціології, на прикладі творів З.Баумана, щодо оцінювання евристичного потенціалу сучасної соціології постмодерну.