Проблемы теории метрологической надежности и пути их решения - Кондратов, В.Т. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2009)
Розглядається дванадцять науково-практичних проблем розвитку теорії метрологічної надійності засобів вимірювання та можливі шляхи їх розв’язку.