Склепи з християнським розписом некрополя Херсонеса: проблеми датування - Зубар, В.М. (Археологія, 2009)
У статті розглядаються методичні підходи до датування склепів з ранньохристиянськими розписами, які відкриті внекрополі Херсонеса 2002 та 2006 рр.